Kariera

Your time is more valuable than you realise.

Tupperware products are in more demand than ever. We need more Demonstrators to be able to meet this demand.

As a Tupperware Demonstrator you experience the best of both worlds. All the benefits of running your own business, but with the support of a manager and peers, backed by a Company that’s got over 60 years experience in direct selling and an enviable reputation for quality products.

Consider it a business for yourself, not by yourself.

Visual

Histori suksesi

Mënyra më e mirë për të përjetuar produktet Tupperware është t'i mbani ato dhe të imagjinoni se si ato mund të përmirësojnë jetën tuaj të përditshme, dhe kjo është arsyeja pse ju nuk do të gjeni Tupperware për shitje në internet. Me ofertat tona speciale të Vizitorëve dhe Pritësve, do të gjeni një festë Tupperware vërtet shpërblyese. Ashtë një traditë e madhe dhe ne do të donim t'ju ftojmë ta përjetoni vetë!
Më shumë informacion

Visual

Na kontaktoni tani

Produktet Tupperware janë më të kërkuara se kurrë. Ne kemi nevojë për më shumë Demonstrues që të jenë në gjendje të përmbushin këtë kërkesë.
Më shumë informacion