Çfarë bën saktësisht një Prezantuese e Tupperware?

 • Pic1

Çfarë bën saktësisht një Prezantuese e Tupperware?

Produktet tona janë të mahnitshme, komuniteti ynë i Tupperware është i mahnitshëm. Je në kërkim të të ardhurave shtesë dhe dëshiron të punosh kur dhe ku të duash? Eja me ne, ne jemi një komunitet që të përshtatet!

ËSHTË SHUMË E THJESHTË TË APLIKOSH

Vetëm 4 hapa të thjeshtë....pa CV ose letër motivuese!

 • Hapi i Parë

  Plotëso formularin e mëposhtëm.

 • Hapi i dytë

  Prezantuesja me e afërt do t’ju kontaktoj menjëherë.

 • Hapi i tretë

  Set per Prezantuesen dhe trajnim falas.

 • Hapi i katërt

  Rruga jote drejt një karriere të suksesshme!